Arcadia Media
Waar de juiste media iets voor u kan betekenen

NIEUW! Arcadia Live

Ja je leest het goed, Arcadia Media Goes LIVE! Download snel de brochure voor alle info en neem contact op voor de mogelijkheden voor jouw livestream! 

DOWNLOAD BROCHURE
Arcadia Media Goes Live.pdf (695.01KB)
DOWNLOAD BROCHURE
Arcadia Media Goes Live.pdf (695.01KB)

Drone videografie

Voorheen waren luchtbeelden een duur grapje, hiervoor moest er namelijk een helikopter komen om de opnamen te maken, denk maar eens aan alle kosten die dat met zich meebrengt.

Gelukkig is er nu een perfecte uitkomst met de komst van de drone. Met onze drone komen wij op unieke hoogtes waardoor werkelijk alles een eyecatcher wordt. Dronebeelden trekken de aandacht van de kijker.

OF het nu gaat om foto’s of video vanuit de lucht, onze dronespecialist kan u adviseren hoe wij uw verhaal vanuit de lucht kunnen vertellen.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken of vraag via de volgende knop een offerte aan. 

Video & film

Video wordt tegenwoordig meer gebruikt dan ooit, kijk maar eens op social media hoeveel commercials en video’s je daar al tegen komt.

Arcadia media is specialist op het gebied van het maken van promotivideo’s van 30 tot 60 seconden tot aan het maken van een mini-docu of promotionele video van 5-15 minuten die u bijvoorbeeld op een beurs kunt gebruiken.

Naast bovengenoemde video’s zijn wij ook dé partner voor het maken van een aftermovie.

Zo hebben wij bijvoorbeeld voor L1V, Brutaal en Prins Poke. 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram