Arcadia Media
Waar de juiste media iets voor u kan betekenen

Plattegronden

Wij bieden sinds korte tijd ook het maken van plattegronden aan zoals het voorbeeld hieronder. We doen dit voor vastgoed beheerders, eigenaren van vastgoed, makelaars, noem maar op. Mocht u geïnteresseerd zijn in de plattegronden, neem dan gerust contact op met ons. 

Voor het maken van plattegronden hebben wij veel mogelijkheden, wij denken altijd met u mee naar de beste manier om voor u een plattegrond te maken.

Zo hebben we voor elk budget een oplossing:

U meet alles op, maakt een schets en stuur dit naar ons op.

Indien u dit kiest zal een van onze medewerkers dit binnen de met u afgesproken tijd voor u omtoveren in een prachtige plattegrond.

Heeft u geen tijd of zin om alles zelf in te meten, maak dan gebruik van onze inmeet service. Het enige wat u nog hoeft te doen is de deur opendoen of een sleutel bij ons achterlaten, wij doen de rest. 

In dit geval zullen wij de basistekening op locatie voor u maken en zullen wij eenmaal terug op kantoor de puntjes op de i zetten.

Bent u bezig met een verbouwing voor verhuur en dient er snel een plattegrond met correcte indeling, rookmelders en brandblussers gemaakt te worden? Ook dat is mogelijk


Wilt u een gedetailleerde 3d tekening? Ook dat kunnen wij voor u realiseren.

Vraag onze sales representative naar een passende oplossing of vraag gelijk een offerte aan via onderstaande formulier. 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram